Flitsconcerten

Ze komen als verrassing binnen, nemen het feest over en voor je het weet zijn ze al weer weg, alle aanwezigen in verwondering achterlatend.
Een onvergetelijk cadeau voor een jarige, een jubilaris, een bruidspaar…voor wie of welke gelegenheid dan ook. Een flitsconcert is een pakkend, akoestisch optreden voor een feestelijk tarief.

En sssssst, niets verklappen….

Thuisconcerten

Jouw huiskamer een podium: trakteer je vrienden, familie, collega’s, kennissen en buren op een muzikale avond. Geniet en ontmoet mooie mensen!


Naast de optredens in intieme theater, kerkjes en aanverwante podia, spelen Helen en Peter in huiskamers – maar ook ateliers, woonboten, omgebouwde schuren. Het is zo gek niet te bedenken, of een ruimte is wel om te toveren tot een podium.

Vertelconcerten

Helen en Peter reisden met een rugzak en een gitaar. Op zoek naar muzikale roots en nieuwe inspiratie. Ze kwamen terug met koffers vol liedjes en verhalen… GROTE VERHALEN!

Inmiddels zijn er twee edities:

‘Traveling Thunder Road’
Wat is een ‘hootenanny’? Hoeveel hits worden er dagelijks in Nashville geschreven?
Hoe ruikt een zomeravond in Memphis? En… wat moet je doen als je een beer tegenkomt?
Reis mee en beleef de verhalen. Over de jazzclubs van New York, teruggaan naar de jaren ‘60 in Woodstock en hoe ze een summer course songwriting volgden aan het befaamde Berklee College of Music in Boston…

 ’Magical Meetings’

Je overleeft een orkaan. Ontmoet zonderlinge kunstenaars. Staat aan het vergeten graf van een wereldcomponist. Drijft doodstil tussen reusachtige walvissen.
Reis mee en ontmoet Joe, zoon in ‘a line of servicemen’, hoor de smeekbede aan een femme fatale en maak kennis met een Vietnam-veteraan die instrumenten een nieuw leven geeft…

Optreden tijdens Binnenskamers in Gorinchem